صفحه اصلی

عضویت

ورود اعضا

تماس با ما

           
 
آرایش و زیبایی
مد و پوشاک
هنر آشپزی
فروشگاه
 
مربای کامکوات
دوشنبه 20 دی 1389
مربای کامکوات

مواد لازم :

-  کامکوات                نیم کیلو

-  شکر                    750  گرم

-  آبلیمو                   1 قاشق مرباخوری

-  آب

 

طرزتهیه :

ابتدا کامکوات ها را بشویید . سپس با یک خلال دندان وسط آن ها را به صورت طولی سوراخ کنید .آب را جوش آورده و کامکوات ها را داخل آب جوش به مدت 5 دقیقه قرا دهید تا بجوشد . سپس آن را آبکش کرده و این کار را برای 5 بار انجام دهید تا تلخی کامکوات ها از بین برود .

سپس بگذارید تا خنک شوند . در این مرحله می توانید هسته آن را جدا کنید به این صورت که کامکوات ها را از وسط نصف کرده و هسته را در می آوریم .

داخل یک قابلمه کامکوات ها و شکر و آب می ریزیم . آب باید به اندازه ای باشد که روی کامکوات ها را بپوشاند .ابتدا شعله را زیاد کرده و وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید . تا مربا قوام بیاید . آخر کار که مربا به قوام لازم رسید ، آب لیمو را اضافه کرده و می گذارید دو جوش دیگر بزند و سپس شعله را خاموش کنید .

 

گردآوری : گروه خبری ایران تابش

برچسب ها :